Dropbox 2.0.7

Izvor: ITsvet.com, 16.Apr.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dropbox 2.0.7

Dropbox je najlakši način da uskladištite, sinhronizujete i razmenjujete fajlove online. Dropbox nudi 2GB skladištenog prostora online potpuno besplatno, dok korisnici koji se odluče da plate za korišćenje softvera na raspolaganju imaju 100GB prostora. Softver nudi sinhronizaciju fajlova bilo koje veličine ili tipa, sinhronizaciju Windows, Mac i Linux računara, automatsku sinhronizaciju kada se novi fajlovi ili promene detektuju. Nova verzija odnosi popravku za bug u Windowsu u okviru koje se tasteri akceleratora nisu pojavljivali u Dropbox kontekstualnom meniju, popravku za bug gde su određene poruke ukazivale na neispravno potrošeno vreme korišćenja alata.
Pogledaj vesti o: Linux

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

VirtualBox 4.2.12.84890

Izvor: ITsvet.com, 17.Apr.2013, 08:31

VirtualBox je kompletni virtuelizator opšte namene za x86 hardver. Namenjen je server, desktop i ugađanim uređajima i jedino je rešenje profesionalnog kvaliteta za vizuelizaciju koje je isto tako OpenSource softver. Neke od karakteristika ovog softvera su modularnost, opisi virtuelnih računara...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.