Commodore se vratio

Izvor: Domino Magazin, 22.Mar.2012, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Commodore se vratio

I mnogo je sladak, ali i malo opasan

Nećete verovati ali Commodore ima novi računar! Prvi posle 20 godina i zove se naravno Amiga!

I to je baš pravi originalni Commodore koji bi trebalo da povrati slavu i bogatstvo legendarne kompanije. Amiga mini podseća na Mac Mini, ali to je jedina sličnost. Ovaj macan krije veliko srce u tako malom pakovanju.

Unutra je Intelovo čudo Core i7 procesor i 16GB rama, što je više nego dovoljno za bukvalno sve zadatake. >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << Grafika GeForce GT 430 omogućava igranje, a operativni sistem je Commodore Vision OS zasnovan na Linuxu.

Za sve vas nostalgične cena je 2.500 dolara, ali baš je fora da nabacite novi Commodore! Ako u paketu daju simulator za stare igrice odmah ga poručujemo!
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.