Audacity 2.0.2 RC3

Izvor: ITsvet.com, 22.Avg.2012, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audacity 2.0.2 RC3

Audacity je besplatni audio editor jednostavan za upotrebu koji je namenjen za Windows, Mac OS X, GNU/Linux i druge operativne sisteme. Korisnici mogu koristiti Audacity za snimanje live zvuka, konvertovanja kaseta i snimaka u digitalne snimke ili CD, editovanje Ogg Vorbis, MP3, WAV ili AIFF zvučnih fajlova. Moguće je i kopiranje, deljenje i kombinovanje zvuka, izmena brzine ili jačine zvuka i mnogo toga. Najnovija verzija koja je objavljena donosi veliki broj unapređenja među kojima su vizuelna unapređenja toolbar-a, zakrpa za slabu tačku koja je dovodila do krahiranja aplikacije ukoliko naziv numere sadrži „%“ i veliki broj drugih unapređenja.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

PeaZip 4.7.1

Izvor: ITsvet.com, 22.Avg.2012

PeaZip je open source menadžer fajlova i arhiva, besplatan je za upotrebu i pruža mogućnost ekstraktovanja velikog broja formata, kako iz Windows tako i iz Unix okruženja – od mainstream 7Z, RAR, TAR i ZIP do eksperimentalnih formata kao što je PAQ/LPAQ linija. Verzija PeaZip 4.7.1 je najnovija...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.