Izvor: JUGpress.com, 14.Apr.2021, 22:55

Zoran Dimitrijević imenovan za državnog sekretara u Ministarstvu privrede

LESKOVAC

Leskovčanin Zoran Dimitrijević imneovan je na mesto državnog sekretara u Ministarstvu privrede.

Dimitrijević je na ovu poziciju imneovan ispred PUPS-a.

Diplomirani je pravnik sa vrlo značajnim iskustvom.

Jedno vreme je bio pomoćnik gradonačelnika Leskovca za oblast komunalnih delatnosti.

Radio je u Trgovinskom preduzeću ,,Žitokomerc,“ Leskovac gde je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i komercijalni direktor.

U Trgovinskom preduzeću ,,Euromak“ Leskovac bio je direktor preduzeća a u „Wiener stadtische“ rukovodilac ekspoziture Leskovac, u osiguravajućem društvu „AXA“ rukovodilac agencije Leskovac i u „Triglav osiguranju“ rukovodilac interne prodajne mreže ekspoziture Leskovac.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Za državnog sekretara Ministarstva privrede postavljen Leskovčanin Zoran Dimitrijević

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2021, 08:39

Bivši pomoćnik gradonačelnika Leskovca za oblast komunalne delatnosti, nekadašnji član upravnih i nadzornih odbora leskovačkih javnih preduzeća, kao i direktor nekih preduzeća Zoran Dimitrijević, novi je državni sekretar Ministarstva privrede...Na to mesto je postavljen je 18. marta, stoji...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.