Za državnog sekretara Ministarstva privrede postavljen Leskovčanin Zoran Dimitrijević

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2021, 08:39

Za državnog sekretara Ministarstva privrede postavljen Leskovčanin Zoran Dimitrijević

Bivši pomoćnik gradonačelnika Leskovca za oblast komunalne delatnosti, nekadašnji član upravnih i nadzornih odbora leskovačkih javnih preduzeća, kao i direktor nekih preduzeća Zoran Dimitrijević, novi je državni sekretar Ministarstva privrede.

Na to mesto je postavljen je 18. marta, stoji uodluci Vlade Republike Srbije.

Iako po struci pravnik, Dimitrijević ima iskustvo u oblasti privrede, ali i u poslovima lokalne samouprave. Rešenje Vlade; foto: Vlada RS >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Prvi radni odnos je započeo kao komercijalista 1990. godine u Trgovinskom preduzeću ,,Žitokomerc,“ Leskovac, a završio 2000. godine, na radnom mestu komercijalni direktor. Karijeru nastavlja u Trgovinskom preduzeću ,,Euromak“ Leskovac, do 2004. godine na radnom mestu direktor preduzeća. Od 2004. godine zasniva radni odnos u „Wiener stadtische“ kao rukovodilac ekspoziture Leskovac - navodi se u njegovoj biografiji.

Dodaju da je radio u osiguravajućem društvu "AHA" kao rukovodilac agencije Leskovac, a kasnije je bio zaposlen i u "Triglav osiguranju".

Bio je i član Upravnog odbora JP Dom Leskovac, član Upravnog i Nadzornog odbora JKP Vodovod Leskovac, član Odbora za finansije Regionalne privredne komore Leskovac i pomoćnik gradonačelnika Leskovca zadužen za komunalne delatnosti.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.