Žene, pogledajte se u ogledalo i postanite vidljive

Izvor: juGmedia, 06.Mar.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene, pogledajte se u ogledalo i postanite vidljive

Neka se Leskovčanke pogledaju u ogledalo i otkriju svoj identitet, neka shvate ko su i gde su i postanu vidljive, a to mogu samo ukoliko shvate koja su njihova prava, poručile su članice Odbora za rodnu ravnopravnost.

Odbornice iz ovog grada su u centru Leskovca sugrađankama simbolično povodom Dana žena 8. marta delile ogledalca u okviru akcije “Neka svaki dan bude 8. mart“.

Mislimo da je važno da se damama posvećuje pažnja tokom cele godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << a ne samo 8. marta, da žene imaju jednake šanse prilikom zapošljavanja i da se poštuju principi istih zarada. Ni jednoj ženi sigurno nije važno da joj se samo tog dana iskaže pažnja, a da shvati da je cele godine bila diskriminisana što se tiče zarada i napredovanja na poslu u odnosu na muškarce“, naglasila je predsednica Odbora Ljiljana Božuta.

One su istakle da praznik žena treba proslaviti dostojanstveno i sa poštovanjem, u znak zahvalnosti ženama koje su se izborile za svoja prava.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Odbor za rodnu ravnopravnost : NEKA SVAKI DAN BUDE OSMI MART

Izvor: JUGpress.com, 07.Mar.2017, 00:16

LESKOVAC..Odbor za ostvarivanje rodne ravnopravnosti i unapređenje položaja žena, na platou ispred LKC-a, podelom flajera i ogledalca sa šminkom pripadnicama lepšeg pola danas je obeležio 8. mart, Međunarodni dan žŽena...Damama je potrebno posvećivati pažnju tokom cele godine, a ne samo kada...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.