Žene briljirale na takmičenju MAJSTORA ROŠTILJA u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 30.Avg.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene briljirale na takmičenju MAJSTORA ROŠTILJA u Leskovcu

Na tradiconalanom takmičenju majstora roštilja u okvuru Roštiljijade, najbolju pljeskavicu napravila je  Emina Đorđević iz leskovačkog restorana “Koliba turs”, najbolji ćevap Nišlija Goran Lukić, restoran “Kafana Kod Đure” iz Niša, dok je pobednik u kategoriji pripreme jela sa roštilja po izboru Ljiljana Jovanović izniškog restorana ”Trpeza”.

Ipak, sveukupni pobednik takmičenja je -Kompleks „Apostolović“ Leskovac.

Takmičenje za >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << majstora roštilja pod nazivom “Miodrag Gligorijević Bure”, 26. po redu, održano je sinoć u restoranu Trgovinsko-ugostiteljske škole u Leskovcu u veoma žestokoj konkurenciji.

Organizatori Roštiljijade i ovog takmičenja Turistička organizacija Leskovac kažu da je takmičenje je “po strogo definisanim propozicijama, organizovano na visokom nivou, a sve uz prisustvo velikog broja novinarskih ekipa iz poznatih medijskih kuća”.

“Konkurencija je bila izuzetno jaka i prikazano je izuzetno znanje i umeće”, navode.

Žiri su činili Zoran Mirašević – predsednik Udruženja ugostiteljskih i turističkih poslenika Niš, Vuksan Mitrović, predsednik Udruženja šefova kuhinja Crne Gore i Grozda Stojanović, profesor kulinarstva.

Pored leskovačkih I niških kulinara, za majstora roštilja su se takmičili I roštilj majstori iz ciše gradova Srbije, kao i iz Bugraske.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovčani vratili titulu majstora roštilja

Izvor: JužneVesti.com, 30.Avg.2018

Za razliku od prošle godine, kada na takmičenju roštilj majstora, koje se održava u okviru “Roštiljijade”, nije bilo Leskovčana, ove godine domaćini su učestvovali i odneli tituli sveobuhvatnog pobednika takmičenja, a spremili su i najbolju pljeskavicu...Takmičenje koje nosi ime poznatog...

Nastavak na JužneVesti.com...

Leskovački učenici odneli pobedu u pripremanju roštilja

Izvor: juGmedia, 31.Avg.2018, 14:36

Na takmičenju učenika srednjih ugostiteljskih škola koje se, u okviru 29. „Roštiljijade“, po 26. put održalo danas  sveukupnu pobedu je odnela Trgovinsko-ugostiteljska škola iz Leskovca...Sveukupni pobednici na takmičenju učenika srednjih škola poneli su učenici Velimir Savić i Dušan...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.