Žena koja je sa decom čeprkala po kontejnerima je Nišlijka, raste broj socijalno ugroženih

Izvor: juGmedia, 12.Jun.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena koja je sa decom čeprkala po kontejnerima je Nišlijka, raste broj socijalno ugroženih

Majka koja je sa decom uslikana u centru Leskovca kako čeprka po kontejneru držeći u naručju odojčad, te tužnom pojavom izazvala salvu komentara na društvenim mrežama, je zapravo Nišlijka i na evidenciji je Centra za socijalni rad “Sveti Sava”.

Kako su nam saopštili iz Centra za socijalni rad Leskovac, njihov tim stručnjaka je nakon objavljivanja našeg teksta izašao na teren i identifikovao majku.

Po njenim rečima, ona >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sa porodicom privremeno boravi u Leskovcu, a korisnik je novčane socijalne pomoći kao i drugih vidova materijnalnog obezbeđenja”, ističe direktor leskovačkog Centra za socijalni rad.

U LESKOVCU RASTE BROJ SOCIJALNO UGROŽENIH

On demantuje navode pojedinih njegovih radnika da se duplirao broj socijalno ugroženih Leskovčana.

Ali je evidentno da varira i, na žalost, raste. U aprilu ove godine imali smo 2.426 korisnika, prošle 2.157, a u 2016. godini 2.317 korisnika”, zaključuje Ilić.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Sveti Sava

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.