Zdravlje u subotu protiv Smedereva

Izvor: JUGpress.com, 29.Mar.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravlje u subotu protiv Smedereva

LESKOVAC

U subotu od 18:30 sati u SRC „Dubočica“ odigraće se utakmica 24. kola Druge košarkaške lige Srbije. „Zdravlje“ će ugostiti davno otpisanu ekipu „Smederevo 1953“. Trener Leskovčana Dragan Arsić kaže da su Leskovčani favoriti, naročito što u goste dolazi poslednjeplasirani tim.

„Mi se borimo za opstanak, imamo velike šanse da u tome uspemo. Smederevo smo dobili i kao gosti, verujem da ćemo to uraditi i u subotu, ali iz iskustva >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << znamo da je najteže dobiti ovakve mečeve. Moramo izvući ono najbolje iz nas i opravdati ulogu favorita. Na žalost, imamo povređene igrače, to su Stanisavljević i Tešović, dok je bolestan Stanojević. Oni ne treniraju, ali će biti u timu i očekujemo da će moći da daju maksimalan doprinos.“

Košarkaš Milan Tešanović podseća na uztakmicu sa ovim protivnikom iz prvog dela sezone, kada se videlo da se radi o solidnom protivniku.

„Postoji pritisak kod jer je ovo utakmica od velike važnosti. Ukoliko dobijemo verovatno ćemo osigurati opstanak u ligi. Mislim da smo veliki faovrit i verujem da možemo da ostvarimo ubedljivu pobedu. Pozivam navijače da dođu i pruže nam neophodnu podršku.“

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Košarka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.