Izvor: JUGpress.com, 02.Dec.2021, 18:18

“Zdravlje” favorit protiv “Slodesa” iz Beograda

LESKOVAC

Košarkaši „Zdravlja“ u subotu od 17 časova u SRC „Dubočica“ igraju utakmicu 12. kola Prve košarkaške lige Srbije protiv ekipe „Slodesa“ iz Beograda. Košarkaš Eldan Bjelak kaže da se radi o ekipi koja je na samom dnu tabele, ali da to ne sme da bude razlog za opuštanje.

„Treba da se dobro spremimo i pobedimo, jer su nam bodovi jako bitni. Nadam se i dobrom odzivu publike.“
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Trener Leskovčana Lazar Spasić smatra da će ovo biti težak meč.

„Svi očekuju laganu pobedu, ali će ovo biti sve samo ne lagana utakmica i lagana pobeda. Oni dolaze rasterećeno u Leskovac gde ne mogu ništa da izgube, ali mogu mnogo da dobiju. Znači, jesmo faopvriti, ali nikako ne smemo da podcenimo protivnika. Ovogodišnja liga je takva, ekipe su dosta izjednačene i nemamo luksuz da kiksnemo kod kuće, pogotovo na ovakvim utakmicama. Atmosfera u ekipi je dobra, nema povređenih, i pozivam navijače da nas podrže u što većem broju.“

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.