Izvor: JUGpress.com, 21.Jan.2022, 19:29

“Zdravlje” dočekuje beogradski “Dinamik”

LESKOVAC

Košarkaši „Zdravlja“ u subotu od 17 časova u SRC „Dubočica“ odigraće utakmicu 20. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije sa ekipom „Dinamika“ iz Beograda. Košarkaš „Zdravlja“ Miloš Jović kaže da se ekipa, nakon poraza u Novom Sadu, uveliko okrenula ovoj utakmici.

„U prethodnom delu sezone oni su nas pobedili, a mi sada dajemo sve od sebe kako bi maksimalno spremili >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za ovaj susret i na kraju izašli kao pobednici. Pozivam sve Leskovčane da u što većem broju dođu i podrže nas u ovom pohodu.“

Trener Lazar Spasić kaže da je teško bilo pripremiti se za utakmicu, s obzirom da su oni zbog odlaganja utakmica svoj poslednji meč odigrali pre Nove godine.

„Zato smo u nekoj specifičnoj situaciji, ali znamo da se radi o jednom solidnom timu, koji ima izuzetno mlade i talentovane igrače, 3-4 juniorskih reprezentativaca, ali i nekoliko izuzetno iskusnih igrača. Mislim da će publika moći da gleda kvalitetnu košarkašku predstavu, a naša obaveza je pobeda.“

Leskovačkog prvoligaša napustio je plejmejker Daniel Vujasinović, koji karijeru nastavlja u Tuzli.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.