Zdravlje dočekuje Dinamik u Leskovcu

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Nov.2015, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zdravlje" dočekuje "Dinamik" u Leskovcu

Košarkaši Zdravlja u subotu u 18:00 dočekuju beogradski KK "Dinamik", jednu od najkvalitetnijih ekipa u ligi koju sa klupe predvode Miroslav Muta Nikolić i Goran Grbović, a na terenu Stefan Nađfeji.

- U goste nad dolazi ekipa Dinamika iz Beograda, prvi favorit za ulazak u viši rang. O igračkom kadru je suvišno trošiti reči jer sigurno pšredstavljaju individualno najjači sastav što se tiče naše lige. Radulović, Bogavac, Krstović, Nađfeji i Stefanović su >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << dovoljni da kažemo da je ekipa Dinamika apsolutni favorit u ovom meču, što ne znači da ćemo mi izaći sa belom zastavom. Ukoliko ponovimo igru kao u Beogradu kada smo u kup utakmici imali napad za pobedu, i uz podršku vernih navijača koji su nam uvek bili šesti igrač, nadam se da možemod a iznenadimo protivnika i da dodjemo do veoma važnih bodova. - rekao je na konferenciji za medije trener Zdravlja Saša Jović.

Utakmica 9. kola Druge lige Srbije KK Zdravlje Leskovac - KK Dinamik Beograd igra se u subotu u Leskovcu, sa početkom u 18:00 časova.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.