Zaustavljen bahat vozač: Vozio sa 3,39 promila alkohola u organizmu

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 16:19

Zaustavljen bahat vozač: Vozio sa 3,39 promila alkohola u organizmu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Bojniku, tokom pranizika, testirali su na alkohol 1.193 vozača i sankcionisali 29 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, od kojih je jedan vozač upravljao vozilom sa 3,39 promila alkohola u organizmu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOZIO SA 2,16 PROMILA Muškarac (46) uhapšen u Prijepolju zbog nasilničke vožnje

Izvor: Blic, 19.Feb.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju isključili su iz saobraćaja četrdesetšestogodišnjeg muškarca iz Bajine Bašte koji je upravljao automobilom marke "reno" sa 2,16 promila alkohola u organizmu.

Nastavak na Blic...

Leskovačka policija "uhvatila" vozača sa 3,39 promila alkohola i biciklistu pod dejstvom droge

Izvor: JužneVesti.com, 19.Feb.2024

Tokom prošlonedeljnih praznika, leskovačka policija zaustavila je 47-godišnjeg vozača koji je upravljao vozilom sa 3,39 promila alkohola i 42-godišnjeg biciklistu koji je bio pozitivan na amfetamin i benzodiazepin. ..Policija je u Leskovcu i Bojniku alkotestirala 1.193 vozača i sankcionisala 29...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.