Leskovačka policija uhvatila vozača sa 3,39 promila alkohola i biciklistu pod dejstvom droge

Izvor: JužneVesti.com, 19.Feb.2024, 18:51

Leskovačka policija "uhvatila" vozača sa 3,39 promila alkohola i biciklistu pod dejstvom droge

Tokom prošlonedeljnih praznika, leskovačka policija zaustavila je 47-godišnjeg vozača koji je upravljao vozilom sa 3,39 promila alkohola i 42-godišnjeg biciklistu koji je bio pozitivan na amfetamin i benzodiazepin.

Policija je u Leskovcu i Bojniku alkotestirala 1.193 vozača i sankcionisala 29 jer su vozili pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci.

Policija je zaustavila 47-godišnjeg vozača >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << “astre“ i 35-godišnjeg vozača “megana“ koji su upravljali vozilima sa 3,39 i 1,88 promila alkohola u organizmu, kao i 42-godišnjeg biciklistu koji je bio pozitivan na amfetamin i benzodiazepin - saopštila je policija.

Navode i da je 21-godišnji vozač “bore” upravljajući sa 1,75 promila alkohola, sleteo sa puta i udario u jedan objekat, a u toj saobraćajnoj nezgodi nije bilo povređenih.

Protiv vozača će, kako kažu, biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.