Za letnje održavanje puteva 48 miliona dinara iz leskovačkog budžeta

Izvor: JužneVesti.com, 23.Apr.2021, 14:05

Za letnje održavanje puteva 48 miliona dinara iz leskovačkog budžeta

357 kilometara opštinskih i 79 kilometara nekategorizovanih puteva do novembra će održavati frma Trejs Srbija, potvrdio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, a građane će taj posao koštati 48 miliona dinara, koliko je u budžetu planirano za najboljeg ponuđača na tenderu.

Gradonačelnik je rekao i da je ta firma već počela sa ispunjavanjem svojih obaveza jer su sanirane udarne rupe na putnom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pravcu Jajina - Bunuški Čifluk, dok se sada, kaže Cvetanović, radi na uređenju ulica u centru grada

Da se na krpljenju rupa u Leskovcu radi potvrdio je i direktor JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić.

Što se tiče redovnog održavanja gradskih saobraćajnica i lokalnih puteva na teritoriji grada Leskovca, radi se na krpljenu rupa u ulicama Đorđa Stamenkovića i Đure Salaja. Završeni su radovi u Njegoševoj ulici, u Ulici južnomoravskih brigada i radiće se svakodnevno ako vremenski uslovi to budu dozvolili - saopštio je Nikolić.

Firma koja je prošle godine održavala puteve u Leskovcu bila je AB Kop iz Vlasotinca.

Podsetimo, okolini Leskovca firma Trejs Srbija je već poznata pošto su na tenderima dobijali poverenje da rade deonice puta od Leskovca ka Bojniku i Pečenjevcu, ali i od Pečenjevca do Brestovca.

Firma Trejs takođe će održavati i puteve u Nišu, a ugovor je sklopljen na dve godine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.