Izvor: JUGpress.com, 16.Dec.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Leskovac zajedno: Sednicu Skupštine grada za subotu zakazali protivno Poslovniku koji su sami usvojili

LESKOVAC

“Vladajuća klika koja je zarobila sve institucije ove države, voli da često

upotrebljava frazu „po prvi put u istoriji Srbije“ kada govori o svojim, samo njima vidljivim, velikim uspesima, iako je istina da zaista po prvi put u istoriji Republike Srbije imamo slučajeve da se pod pokroviteljstvom ,subvencijama i blagoslovom vladajuće elite proizvodi droga, da otac ministra policije učestvuje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u izvozu oružja u ratom zahvaćena i od Ujedinjenih nacija zabranjena područja i na štetu građana ove zemlje zarađuje ogromne svote novca, da pola ministara u Vladi Republike Srbije ima najblaže rečeno sumnjive diplome, da je ministar finansija ima plagiran odnosno intelektualno ukraden doktorat, pri čemu o svemu ovome ne možete čuti ni reč u skoro svim nacionalni medijima, saopštila je danas odbornička grupa “Za Leskovac – ZAJEDNO”.

“Vodeći se ovom logikom i lokalna vlast je mnogo stvari radila po prvi put u gradu Leskovcu, o čemu možete čuti jedino u direktnim prenosima zasedanja Skupštine grada Leskovca, pa je zbog toga vladajuća elita preduzela mere da ograniči mogućnost građanima

da čuju istinu.

I to tako što su , najpre, promenili poslovnik o radu, čiji je jedini cilj

smanjivanje vremena opozicionim odbornicima za diskusiju, zatim redovno svih ovih godina produžuju rad Skupštine grada Leskovca do kasno u noć odnosno do ranih jutarnjih sati, ne daju i oduzimaju reč kad god im se prohte.

A sada, po prvi put u istoriji grada Leskovca, normalno, protivno njihovom Poslovniku o radu, zakazuju sednicu Skupštine grada Leskovca za subotu 21.12.2019.godine, sa jedinom namerom da se o ogromnom broju

tačaka dnevnog reda što manje diskutuje, po pravilu do kasno u noć ili do zore, kako građani ne bi mogli da čuju istinu o njihovom radu.

Bez obzira što mlade, sposobne i pametne građane Srbije uspešno isterujete iz njihove domovine, znajte da niko nije dobio bitku protiv budućnosti, pa ne možete ni vi”, navodi se u saopštenju Odborničke grupe ” Za Leskovac – ZAJEDNO” koje potpisuje šef te odborničke grupe Nebojša Cakić.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

SDS: Sednica leskovačke Skupštine zakazana u subotu kako bi se ućutkala opozicija

Izvor: JužneVesti.com, 17.Dec.2019, 17:42

Prvi put u istoriji grada sednica Skupštine Leskovca zakazana je u subotu što je, kako kažu predstavnici Socijaldemokratske stranke, protivno Poslovniku koji je početkom godine većina usvojila. Ovaj čin vide kao “gušenje” malobrojne opozicije koja je ostala u skupštinskim klupama. Ipak, članovi...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.