Vučić: fudbalska reprezentacija Srbije protiv Bugarske u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Avg.2023, 19:58

Vučić: fudbalska reprezentacija Srbije protiv Bugarske u Leskovcu

Poslednji meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koji fudbalska reprezentacija Srbije igra 19. novembra sa Bugarskom, biće održan na novom stadionu u Leskovcu, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pri obilasku "Dubočice".

Tri dana nakon svečanog otvaranja, novi leskovački stadion obišao je i predsednik Srbije koji je ranije najavio da će biti na otvaranju. U pratnji funkcionera Fudbalskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << saveza Srbije Dragana Džajića i Branislava Nedimovića, predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, kao i selektora seniorske reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija, Vučić je obišao novi stadion i najavio dolazak reprezentacije.

Dogovorili smo se, 19. novembra sa Bugarskom igraćemo ovde poslednji meč kvaliafikacija za Evropsko prvenstvo. Svi ćemo da se skupimo da pobedimo Bugarsku i posle 24 godine da odemo na Evropsko prvenstvo. Biće najbolje i najjače navijanje. Ovde je narod vatreno za Srbiju - rekao je Vučuć.

Aleksandar Vučić najavio dolazak reprezentacije u Leskovac Njega su na stadionu dočekali brojni ljudi na jednoj tribini, mlađe selekcije na terenu i aplauz kada je izašao u ložu.

Dubočica dobro igra, možda zaigra sledeće godine u najvišem rangu. Malo da se pojača i malo upravu da pojača. I Loznica napreduje dobro, samo sa Zaječarom imamo problem - kaže Vučić.

Podsetimo, oktobra 2020. godine bio je raspisan tender za leskovački stadion, a marta naredne godine je počelo rušenje. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je oktobra 2021. godine izjavio da će stadion biti završen do februara 2022. godine, ali se to odužilo i ponovne najave su bile do kraja prošle godine, a pre roka. Oktobra prošle godine predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da će "prve utakmice na leskovačkom stadionu biti na proleće", a da će dovesti "Piksija i reprezentaciju". Gradonačelnik Leskovca je početkom ove godine dao novi rok - radovi gotovi u martu, prva utakmica sredinom aprila, a želja mu je bila da na otvaranju peva Zdravko Čolić.

Novi termin za otvaranje bio je druga polovina maja, a onda je Cvetanović rekao da ”sitnice” koče otvaranje stadiona u Leskovcu. Konačne i zvanične informacije stigle su prošle nedelje - stadion će imati najpre testiranje, pa otvaranje i Evropu.

Leskovčani za tehnički pregled stadiona plaćaju 1,5 miliona dinara, a za novu ulicu pored stadiona u Leskovcu duplo više od procenjene vrednosti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"SAD NAS SLOBODNO ZEZAJTE" Vučić objavio sliku iz Leskovca sa Dodikom i oduševio sve - ovo morate da vidite! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023

Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zajedno su u Leskovcu u obilasku novog stadiona...Vučić je tim povodom na svom instagram nalogu napisao:..Predsednik @mdodik.official i ja ispred novog stadiona u Leskovcu. Ovde ćemo ponovo da budemo i zajedno da navijamo za Srbiju protiv...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.