Vučić danas u poseti Lebanu i Leskovcu

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Mar.2017, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas u poseti Lebanu i Leskovcu

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić, danas će obići hale u okviru nekadašnje fabrike „15. maj Eksporteks“ u Lebanu, nakon čijih rekonstrukcija će turska kompanija „Ormo grupa“ otvoriti fabriku tekstilne industrije.

Nakon toga, premijer Vučić sastaće se sa potencijalnim turskim investitorima, koji su zainteresovani za ulaganja na jugu Srbije. Sastanak će biti održan u Gradskoj kući Leskova.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Turska

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Otvaranjem fabrike, upalićemo svetla u Lebanu

Izvor: N1 televizija, 10.Mar.2017

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Lebanu da će turska kompanija "Ormo grupa" za dva do tri meseca početi proizvodnju vunice i u narednih pet godina zaposliti 300 ljudi...Vučić je sa predstavnicima turske kompanije obišao pogone ruiniranog preduzeća "15. maj Eksporteks", za čiju kupovinu...

Nastavak na N1 televizija...

Premijer: Država ima novca da pomaže proizvođače

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2017, 09:06

Premijer Aleksandar Vučić istakao je danas u Čačku da država ima novca i da će pomagati uspešne poslovne projekte, kao što je fabrika čipsa u Čačku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.