Vozite biciklu sa gradonačelnikom Leskovca

Izvor: juGmedia, 11.Maj.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozite biciklu sa gradonačelnikom Leskovca

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović organizovao je rekreativnu vožnju bicikala povodom Međunarodnog dana fizičke aktivnosti,a  iz njegovog kabineta pozivaju sugrađane da se popnu na svoj bicikl i pridruže se akciji u kojoj će učestvovati i predsednik Skupštine grada Alelsandar Đurović, svi direktori javnih ustanova i preduzeća i mnogobrojne ličnosti iz javnog života grada na veternici.

Biciklistička vožnja kreće u nedelju 13. maja u 9 časova ispred Leskovačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kulturnog centra, a završava se u Bogojevcu kod fabrike za prečišćavanje otpadnih voda.

Svi koji nam se u nedelju budu pridružili, imaće priliku da prođu opštinskim putem broj 16, tačnije deonicom Leskovac – most na Južnoj Moravi, u čiju sanaciju je lokalna samouprava uložila 56,5 miliona dinara“, poručuju iz kabineta prvog čoveka Leskovca.

Na šaljivo pitanje novinara juGmedie da li će predsednik Skupštine grada Aleksandar Đurović zaista voziti biciklu, jer sugrađani svakodnevno mogu da ga vide na gradskim ulicama isključivo na motoru, gradonačelnik je odgovorio da će se ovog puta zameniti sa svojim koalicionim partnerom.

Ja ću voziti motor, a Đurović biciklu“, kazao je Cvetanović.

Zanimljivo je i to da se Cvetanović na jutrošnjoj konferenciji našao na „onoj drugoj strani“, govornicu prepustio svojim saradnicama iz kabineta, uzeo fotoapart u ruke i okušao se u ulozi fotoreportera.

Mogao bih da se bavim i novinarskim poslom, ali sigurno ne tako dobro kao vi“, prokomnetarisao je.

Danas je najavljeno da će sutra u kabinetu gradonačelnika biti organizovan Dan otvorenih vrata od 10 do 14 časova za sve sugrađane.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vožnja bicikala sa gradonačelnikom Leskovca

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Maj.2018, 10:55

Na današnjoj konferenciji za medije u Svečanoj sali grada Leskovca, članica Gradskog veća Brankica Stamenković najavila je akciju „Vožnje bicikala sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem“ i pozvala sve zainteresovane sugrađane da se pridruže akciji...Vožnja će biti održana u...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.