Voz smrskao automobil kod Grdeličke klisure, dvoje povređeno

Izvor: N1 televizija, 10.Okt.2017, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz smrskao automobil kod Grdeličke klisure, dvoje povređeno

Dvojica muškaraca, od kojih jedan teže, povređeni su kada je automobil u kojem su bili udario voz na pružnom prelazu u blizini Sarajevskog mosta, na ulazu u Grdeličku klisuru, potvrdili su Beti putnici u tom vozu i u lekari u Opštoj bolnici Leskovac.

"Jedan od muškaraca iz vozila je u teškom stanju i lekari se bore za njegov život. Hitno je prebačen za Niš. Drugog smo sa prelomom tri rebra primili na Odeljenje hirurgije", kazao je direktor Opšte bolnice Nebojša >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Dimitrijević.

Očevici su rekli da je automobil smrskan i da je do sudara došlo na prelazu gde nema rampe, već samo Andrijin krst koji se koristi kao znak koji najavljuje prugu bez rampe.

Do nesreće je došlo sinoć oko 20.30 sati.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Leskovac: Voz smrskao automobil, ima mrtvih

Izvor: Mondo, 10.Okt.2017

Automobil u kojem su bile dve muške osobe udario je voz na pružnom prelazu u blizini Sarajevskog mosta, na ulazu u Grdeličku klisuru...Foto: Guliver/getty images, Thinkstock..U sudaru voza i putničkog automobila u naselju Grdelica kod Leskovca jedna osoba je preminula, dok je druga zadobila teške...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.