Vlast i opozicija se potukli u kafani u Vlasotincu

Izvor: Blic, 11.Dec.2013, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlast i opozicija se potukli u kafani u Vlasotincu

Dvojica lokalnih funkcionera iz Vlasotinca potukla su se u kafiću zbog čega je morala da interveniše policija koja je sprečila da dođe do većeg fizičkog obračuna.

Tuča dvojice lokalnih funkcionera se dogodila sinoć oko 21.55 u kafiću u ulici Đure Đakovića a u njoj su učestvovali jedan član opozicione, i jedan član vladajuće partije.

Portparol policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potvrdio je danas da je policija intervenisala zbog sukoba uz obrazloženje da ne može da iznese više detalja povodom ovog incidenta.

Pripadnici policije koji su odmah po pozivu reagovili sprečili su da dođe do većeg fizičkog obračuna dvojice lokalnih funkcionera u kafiću koji su kako saznajemo bili pod dejstvom alkohola.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tuča političara u Vlasotincu

Izvor: OkRadio.rs, 11.Dec.2013

Dvojica vlasotinačkih političara prvo su se posvađali, a zatim i potukli u utorak oko 21:55. Iako je policija intervenisala u kafiću u kome se incident dogodio, nigde se ne navode imana stranačkih funkcionera.   Jugmedija saznaje da je jedan od njih iz trenutne vladajuće stranke u Vlasotincu,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.