Izvor: JUGpress.com, 05.Maj.2020, 18:19

Vlasotince: Još sedam osoba pozitivno, Štab demantuje izjavu direktora leskovačke bolnice

VLASOTINCE

Od 35 pacijenata testiranih u Doma zdravlja Vlasotince, šest je pozitivno na korona virus, a pozitivan je i jedan pacijent koji je testiran u Leskovcu, što znači da je ukupan broj zaraženih sa područja vlasotinačke opštine 105, pokazuju podaci kojima raspolaže Štab za vanredne situacije, saopšteno je danas.

Ovaj štab je demantovao >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << tvrdnje direktora Opšte bolnice Leskovac Nebojše Dimitrijevića da je skoro celo selo Jakovljevo razaženo.

Ovaj štab saopštava da raspolaže sledećim podacima: u dvema porodicama iz Jakovljeva, od kojih jedna živi u Vlasotincu, bila su zaražena ukupno četiri pacijenta, od kojih su dva umrla – jedan prošle nedelje, jedan juče.

S obzirom na to da selo Jakovljevo, po popisu iz 2011. ima 336 stanovnika, a uistinu tamo živi između 150 i 160 ljudi, kao i da u leskovačkoj covid bolnici trenutno leži 126 pacijenata, jasno je da je tvrdnja „da je skoro celo selo zaraženo“netačna, saopštava Štab za vanredne situacije opštine Vlasotince.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.