Veljović: Uhapšeni saučesnici u ubistvu policajca

Izvor: Politika, 15.Dec.2012, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljović: Uhapšeni saučesnici u ubistvu policajca

LESKOVAC – Direktor policije Milorad Veljović izjavio je danas u Leskovcu da su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su saizvršioci u izvršenju ubistva policajca Miroslava Stamenkovića, u pokušaju pljačke zlatare juče u Vlasotincu. Osumnjičeni su uhapšeni na području Kragujevca a jedan je, kako je potvrdio Veljović, rođak ubijenog pljačkaša zlatare. „Oni su pronašli stan na području Leskovca za izvršioce pljačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << i ovo im nije jedino krivično delo. Radi se o klasičnim kriminalcima koji su već pljačkali zlatare čak i u Sloveniji. Policija će nastaviti da rasvetljava ovo krivično delo“, rekao je Veljović novinarima nakon komemorativnog skupa povodom smrti policajca Stamenkovića. Direktor policije najavio je da će MUP pronaći način da zaposle sestru ubijenog policajca, čiji je suprug, takođe policajac, poginuo na dužnosti pre dve godine.

Tanjug

objavljeno: 15.12.2012.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veljović: Uhapšena još dva saučesnika u ubistvu policajca

Izvor: Kurir, 15.Dec.2012

Osumnjičeni su uhapšeni na području Kragujevca a jedan je rođak ubijenog pljačkaša zlatare..LESKOVAC - Direktor policije Milorad Veljović izjavio je danas u Leskovcu da su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su saizvršioci u izvršenju ubistva policajca Miroslava Stamenkovića, u pokušaju pljačke...

Nastavak na Kurir...

Uhapšene još dve osobe zbog pljačke zlatare

Izvor: Beta, 15.Dec.2012

LESKOVAC, 15. decembra 2012. (Beta) - Direktor Policije Milorad Veljović izjavio je u subotu u Leskovcu da su uhapšene dve osobe iz Kragujevca zbog sumnje da su učestvovale u pripremi pljačke zlatare u Vlasot.

Nastavak na Beta...

Uhapšeni saučesnici u ubistvu policajca

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2012

Direktor Policije Milorad Veljović izjavio je danas u Leskovcu da su uhapšene dve osobe iz Kragujevca zbog sumnje da su učestvovale u pripremi pljačke zlatare u Vlasotincu, tokom koje je juče na dužnosti poginuo policajac Miroslav Stamenković (27). ..Veljović: Policija će zaposliti sestru ubijenog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.