Izvor: JUGpress.com, 01.Apr.2021, 11:28

Većina u leskovačkoj Skupštini usvojila još jedan izveštaj sa greškom

LESKOVAC

Odbornici vladajuće večine u Skupštini grada Leskovca na današnjoj sednici su usvojili izveštaj o radu Javno komunalnog preduzeća iz Grdelice iako na početku izveštaja piše da je on za 2019. godinu.

Na ovu grešku je prvi skrenuo pažnju odbornik iz odborničke grupe “Za Leskovac ZAJEDNO” Dejan Djordjević a o njoj su govorili i drugi odbornici iz ove grupe kao i Dragan Savić sa odborničke >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << liste “Zdrava Srbija-Bolja Srbija”.

Postavili su i pitanje odgovornosti šefa Odeljenja za komunalno stambene poslove Dragana Nikolića, koji je potpisao sve ove predloge izveštaja.

Odbornici opozicije su pitali i da li iko čita ove izveštaje pre no što oni dodju pred odbornike.

Odbornik Savić je imao niz primedbi i na kvalitet rada ovog javnog preduzeća, naročito na kvalitet vodosnabdevanja.

Odbornici većine su juče usvojili i Program razvoja turizma grada Leskovca za 2020. do 2025. godine iako je u dokumentu koji su dobili odbornici falilo 75 strana a bio je i čitav niz primedbi na sadržaj.

A zbog prenošenja izjave odbornika Dragana Savića o ovome , urednicu Regionalne informativne agencije JUGpress je telefonom zvala podnosilac ovog predloga Marija Djordjević, zaposlena u Gradskoj upravi , i drsko zahtevala “objašnjenje” zašto smo to objavili.

Radnica Gradske uprave tražila od novinara da joj “objasne” zašto su napisali istinu, da fali 75 strana u Program razvoja turizma

Savić: U strateškom dokumentu za razvoj turizma Leskovca, o kome se odlučuje danas, fali 75 strana

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.