Izvor: JUGpress.com, 02.Maj.2021, 13:15

Veći broj novozaraženih u Jablaničkom okrugu nego juče

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-MEDVEDJA-BOJNIK

U poslednja 24 sata od 168 rezultata (od toga za grad Leskovac 100)  55 rezultata je sa pozitivnim nalazom, saopštio je leskovački Zavod za javno zdravlje. Od toga 21 osoba je sa teritorije grada Leskovca, 16 sa teritorije opstine Vlasotince, 7 sa teritorije opstine Lebane, 2 osobe iz Medvedje i 9 sa teritorije opstine Bojnik.

Medju novozaraženima je najviše penzionera, dvadeset, 14 zaposlenih osoba, 15 nezaposlenih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i 6 učenika.

Trenutno se ceka iz laboratorija 9 rezultata sa Jablanickog okruga za osobe koja su uzorkovana u ZZJZ Leskovac, Opstoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablanickog okruga u prethodnim danima.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Leskovcu 14 novozaraženih osoba

Izvor: B92, 03.Maj.2021, 12:52

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, u poslednja 24 časa, od 76 testiranih (Leskovac 58 lica), 24 su pozitivna, a čekaju se nalazi za 9 osoba, preneo je Medija centar 016...Po opštinama:..14 Leskovac;..6 Vlasotince;..3 Bojnik;..1 Medveđa;..Struktura:..10 zaposlenih;..9 nezaposlenih;..4...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.