Večeras Alen, sledeće godine BIJELO DUGME na Roštiljijadi (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 29.Avg.2018, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras Alen, sledeće godine BIJELO DUGME na Roštiljijadi (VIDEO)

Legendarni rok sastav Bijelo Dugme otvoriće sledeću tridesetu jubilarnu Roštiljijadu u Leskovcu, najavio je pevač ovog benda koji večeras samostalno nastupa na svetkovini roštilja.

Njegovo obećanje je na prijemu u Gradskoj kući potvrdio i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Upravo smo sa Alenom razgovarali o tome i mislim da za takav jubilej Roštiljijada zaslužuje Gorana Bregovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Inače, obećao sam direktoru Turističke organizacije Leskovac Nebojši Kociću tri miliona više za sledeći jubilarni Festival roštilja, tako da je sasvim izvesno da ćemo svi uživati u koncertu Bijelog Dugmeta“, kazao je Cvetanović.

Alen Islamović nastupa na bini u centru grada večeras od 22 časa i 30 minuta, a kako se seća Leskovca, u kom je poslednji put boravio tačno pre 30 godina, pogledajte u videu ispod:

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alen Islamović na prijemu kod gradonačelnika Leskovca

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Avg.2018, 13:55

U Svečanoj sali Grada Leskovca održan je prijem za Alena Islamovića koji je sinoć održao koncert u okviru 29. Roštiljijade...„Leskovac je ustoličio tradiciju roštilja i iz godine u godinu se trudi da poboljša program kako "Roštiljijade" tako i svih naših manifestacija dovođenjem novih i...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.