Van Gogh zapalio Lebane: Đule zna kako se to radi (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 29.Jul.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gogh zapalio Lebane: Đule zna kako se to radi (VIDEO)

Neko te ima noćas, Delfin, Kolo… samo su neki od hitova grupe Van Gogh koje je sinoć pevalo skoro 5.000 ljudi na Teodora festu u Lebanu.

Ova rok grupa poznata je po vrhunskoj produkciji i ozvučenju na svojim koncertima, pa su Lebančanima, ali i mnogima koji su došli iz oklnih mesta, Bojnika, Medveđe, Leskovca i Sijarinske Banje, pružila doživljaj za pamćenje.

>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

Do sada ovako nešto nije viđeno u Lebanu i ponosni smo na orhanizaciju sedmog Teodora festa po redu“, kaže organizator festivala Ivan Jović.

Drugog dana festivala nastupaju DJ-evi koji su prošle godine nastupli na Exit festivalu: Divolly&Markward i Cavin Viviano.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.