Izvor: JUGpress.com, 19.Jan.2021, 10:24

Vakcinisanje u Leskovcu na šest punktova

LESKOVAC

Glavni punkt u novoizgrađenoj hali „Partizan“ u centru grada je potpuno prilagođen i pripremljen u skladu sa datim uputstvima, a spremno je i ostalih pet punktova – Domovi zdravlja u Leskovcu, Vučju, Grdelici, Manojlovcu i Brestovcu, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović u direktnom uključenju u press konferenciju koju drža predsednik Srbije Aleksnadar Vučić i premijerka Ana Brnabić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
” Sinoć je u ZZJZ stigla isporuka 2469 doza kineske vakcine, sve je smešteno u frižidere i spremno je da zaposleni u Domu zdravlja sporvedu vakcinaciju. Imamo dovoljan broj obučenih zdravstvenih radnika, a Grad Leskovac je spremio i kol centar sa šest telefonskih linija na koji građani mogu da dobiju sve informacije u vezi sa imunizacijom. Obučeni su operatori koji će pomagati građanima da se prijave. Spremni smo i da izađemo na teren, kao bi ljudima sa posebnim potrebama ili oni koji ne mogu da dođu pomogli da dođu do punkta. Do sada su 552 osobe primile vakcinu u našem gradu”, rekao je Cvetanović.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.