Usvojeni izveštaji o radu javnih i javno komunalnih preduzeća

Izvor: JUGpress.com, 28.Apr.2017, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojeni izveštaji o radu javnih i javno komunalnih preduzeća

LESKOVAC

Na današnjoj sednici Skupštine grada usvojeni su izveštaji o radu i materijalno-finansijskom poslovanju u 2016. godini javnih i javno-komunalnih preduzeća, organizacija i ustanova čiji je osnivač grad.

Kao dopuna dnevnog reda ove sednice usvojena je Odluka kojom se ovlašćuje JP „Urbanizam i izgradnja“, da u ime na za račun naručioca, grada Leskovca, Gradske uprave grada Leskovca i Odeljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu sprovede postupak javne nabavke – pregovarački postupak bez objave poziva, za dodatne radove na rekonstruciji zgrade DO „Sintetika“ u Leskovcu – treća faza.

Obrazloženje ove odluke dao je direktor JP „Ubranizam i izgradnja Milenko Milenković. On je rekao da je vrednost radova 5 miliona 033 hiljade dinara, i objasnio da su pri izvođenju radova na objektu „Sintetike“ uočeni defekti na delu objekta, zbog čega je angažovan institut Građevinsko-arhitektonskog fakulteta u Nišu, koji je izvršio analizu i dao predloge za sanaciju tih šteta. Na osnovu toga izrađena je projektno-tehnička dokumentacija, po kojoj će se vršiti sanacija objekata. Svi ovi poslovi u skladu su sa Zakonom o planiranju i izgradnji i Zakonu o javnim nabavkama, naglasio je Milenković.

Jednaesta sednica Skupštine grada Leskovca biće održana 10. maja, rečeno je ovom prilikom.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština grada raspisuje konkurse za direktore sedam javnih preduzeća

Izvor: Radio 021, 28.Apr.2017

Odbornici Skupštine grada danas su doneli odluku da se raspišu javni konkursi za izbor direktora sedam gradskih preduzeća...Direktori se biraju pošto ističe godinu dana od izbora sadašnjih vršilaca dužnosti. Na konkursu će se birati prvi ljudi "Vodovoda i kanalizacije", "Tržnice", "Gradskog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.