Urnebesni izveštaj sa tehničkog pregleda vozila u Leskovcu nasmejaće vas za sve pare

Izvor: Luftika.rs, 04.Avg.2021, 18:51

Urnebesni izveštaj sa tehničkog pregleda vozila u Leskovcu nasmejaće vas za sve pare

I dok su trenutno najveće muke i glavobolje vozača kome se i kako se žaliti ako smatraju da su neopravdano oboreni na tehničkom pregledu zbog primene novih pravila i snimanja kompletnog toka provere ispravnosti automobila, nema čovek akoji se nije nasmejao jednom koji je izvršen ovih dana u Leskovcu.
Sačinjeni izveštaj radnika iz jedne od stanica u kojima se vrši tehnički pregled u >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Leskovcu oborio je bukvalno internet preko noći, a uslikano obrazloženje utvrđene nepravilnosti je postalo viralno na društvenim mrežama.
Na račun “zaključka” kontrolora sa tehničkog pregleda se sada zbijaju različite šale, a ima i onih koji komentarišu da su ovakvi izveštaji zapravo dokaz da se sve može završiti uz malo para i preko veze.

Majstor na tehničkom pregledu je na izveštaju, u odeljku o nedostacima, napisao SVIRENA NE RADI!
Kako neko ko je automehaničarske ili srodne struke nikad nije čuo za “sirenu”, ostaje nejasno.
Od 6. jula je počela primena novih pravila i snimanje kompletnog toka provere ispravnosti automobila, što je značajno usporilo čitav process, ali i podiglo cene ovih usluga.
Nova pravila su donela i nove probleme kontrolorima, koji se suočavaju sa besom nezadovoljnih vozača. Kontrolor koji radi na jednoj leskovačkojj tehničkoj liniji, ističe da su zaposleni pod velikih stresom.
“Dođite da vidite šta mi doživljavamo svakog dana, kakve verbalne napade od vozača koji nisu prošli tehnički. Lepo smo ih savetovali koje nedostatke da isprave, ali nisu nas poslušali. Njima nije problem cena tehničkog, dali bi i više samo da prođu”, komentariše ovaj čovek.
Izvor: Rešetka
20 knjiga za koje ljudi najčešće lažu da su ih pročitali

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

MAJSTOR "OBORIO" INTERNET - HIT IZVEŠTAJ SA TEHNIČKOG U LESKOVCU: Gospodine ne radi vam svirena, komentari se samo nižu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 12:46

Obrazloženje servisera postalo viralno...I dok su trenutno najveće muke i glavobolje vozača kome se i kako se žaliti ako smatraju da su neopravdano oboreni na tehničkom pregledu zbog primene novih pravila i snimanja kompletnog toka provere ispravnosti automobila, nema čovek koji se nije nasmejao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.