MAJSTOR OBORIO INTERNET - HIT IZVEŠTAJ SA TEHNIČKOG U LESKOVCU: Gospodine ne radi vam svirena, komentari se samo nižu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 12:46

MAJSTOR "OBORIO" INTERNET - HIT IZVEŠTAJ SA TEHNIČKOG U LESKOVCU: Gospodine ne radi vam svirena, komentari se samo nižu (FOTO)

Obrazloženje servisera postalo viralno.

I dok su trenutno najveće muke i glavobolje vozača kome se i kako se žaliti ako smatraju da su neopravdano oboreni na tehničkom pregledu zbog primene novih pravila i snimanja kompletnog toka provere ispravnosti automobila, nema čovek koji se nije nasmejao jednom koji je izvršen ovih dana u Leskovcu.

Sačinjeni izveštaj radnika iz jedne od stanica u kojima se vrši tehnički pregled u Leskovcu oborio je bukvalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << internet preko noći, a uslikano obrazloženje utvrđene nepravilnosti je postalo viralno na društvenim mrežama.

Na račun "zaključka" kontrolora sa tehničkog pregleda se sada zbijaju različite šale, a ima i onih koji komentarišu da su ovakvi izveštaji zapravo dokaz da se sve može završiti uz malo para i preko veze.

- Svirena ne radi - piše na nalazu.

Izveštaj sa tehničkog pregleda vozila u Leskovcu za sekund "oborio" internet https://t.co/LiPRJjnlTG преко корисника @Resetkaportal

— Rešetka (@Resetkaportal) August 4, 2021

Od 6. jula je počela primena novih pravila i snimanje kompletnog toka provere ispravnosti automobila, što je značajno usporilo čitav process, ali i podiglo cene ovih usluga.

Nova pravila su donela i nove probleme kontrolorima koji se suočavaju sa besom nezadovoljnih vozača. Kontrolor koji radi na jednoj leskovačkoj tehničkoj liniji ističe da su zaposleni pod velikih stresom.

- Dođite da vidite šta mi doživljavamo svakog dana i kakve verbalne napade trpimo od vozača koji nisu prošli tehnički. Lepo smo ih savetovali koje nedostatke da isprave, ali nisu nas poslušali. Njima nije problem cena tehničkog. Dali bi i više samo da prođu - komentariše serviser.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.