Uprkos epidemiji, besplatni zdravstveni pregledi na jugu Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jan.2018, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprkos epidemiji, besplatni zdravstveni pregledi na jugu Srbije

Iako je u svim gradovima proglašena epidemija malih boginja, preventivni pregledi biće ponovo organizovani u zdravstvenim centrima na jugu Srbije. Tumor markere, mamograf dojki i ultrazvuk abdomena, građani će moći da urade bez zakazivanja u Nišu, Leskovcu, Vranju i Prokuplju u nedelju, 28. januara. Pregledi su besplatni, čak i za one koji nemaju zdravstvenu knjižicu.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sutra besplatni pregledi i u Kliničkom centru Niš

Izvor: JUGpress.com, 27.Jan.2018

 NIŠ..Sutra, u nedelju 28. januara od 8 do 16 sati, preventivni pregledi biće ponovo organizovani u niškom Kliničkom centru. Ovoga puta zainteresovane sugrađanke mogu da  urade mamografski pregled dojki, a svi ostali I  ultrazvuk abdomena i  tumor markera. Pregledi su besplatni i za one koji...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.