Uprave Komunalca i Pijace preseljene u nove skupe lokale

Izvor: juGmedia, 27.Avg.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprave Komunalca i Pijace preseljene u nove skupe lokale

Nakon što lokalna samouprava nije uspela da proda preskupe locale na zelenoj pijaci u Ulici Kralja Petra Prvog, odlučila je da danas u njih useli Upravu leskovačkog Komunalca, a sutra i sve zaposlene sa gradske Pijace.

Ova dva gradska javna preduzeća su tako dobila nove prostorije vredne skoro pola miliona evra, jer je metar kvadratni na ovom lokalitetu, po početnoj ceni, koštao čak 1.320 evra.

Ovaj poslovni prostor je površine 175 kvadratnih metara, i  tu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << će biti smešteni zaposleni u uopravi Komunalca, dok će stara zgrada na zelenoj pijaci na Niškoj ulici biti srušena i tu ćemo izgraditi novi poslovni prostor”, objasnio je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

U adaptaciju prostorija sam Komunalac uložio je oko million i po dinara.

Prvi čovek Leskovca je podsetio da je samo od početka ove godine u tehničku opremljenost Komunalca, pre svega nova vozila, grad uložio više od 16,5 miliona dinara.

EDUKACIJA GRAĐANA

Sektor za ekologiju grada Leskovca, kako je danas najavljeno, snimiće promotivni spot o higijeni grada i preventivnom delovanju.

Apelujem na građane da otpatke bacaju na za to određeno mesto. Radnici Komunalca marljivo i vredno rade, ali Leskovac nije mali grad i bez pomoći svih nas. Očigledno je da moramo da edukujemo decu da ne bacaju đubre gde god stignu. Pored kućnog vaspitanja, potrebno je da I mi dodatni napor uložimo u tom pravcu”, prokomentarisao je gradonačelnik.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Uprava leskovačkog “Komunalca” preseljena na novu lokaciju

Izvor: JužneVesti.com, 28.Avg.2018, 08:33

U sklopu zgrade nove pijace u Leskovcu, u Ulici Kralja Petra Prvog, u lokalu koji zbog visoke cene nije prodat, preseljena je uprava leskovačkog Javnog komunalnog preduzeća Komunalac...Poslovni prostor površine 175 metara kvadratnih koristiće 26 zaposlenih, a kako piše na gradskom sajtu, u adaptaciju...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.