Uprava leskovačkog “Komunalca” preseljena na novu lokaciju

Izvor: JužneVesti.com, 28.Avg.2018, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava leskovačkog “Komunalca” preseljena na novu lokaciju

U sklopu zgrade nove pijace u Leskovcu, u Ulici Kralja Petra Prvog, u lokalu koji zbog visoke cene nije prodat, preseljena je uprava leskovačkog Javnog komunalnog preduzeća Komunalac.

Poslovni prostor površine 175 metara kvadratnih koristiće 26 zaposlenih, a kako piše na gradskom sajtu, u adaptaciju prostora i kupovinu nove kancelarijske opreme, Komunalac je uložio 1,5 miliona dinara. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Odluka o preseljenju ovih preduzeća u nove prostorije doneta je zato što veliki lokali u ovom kompleksu, nakon nekoliko održanih javnih licitacija, zbog visoke cene nisu prodati. Inače, početna cena kvadratnog metra na ovoj lokaciji iznosila je 1.320 evra.

Prema najavama gradonačelnika Gorana Cvetanovića, stara zgrada iza pijace u Ulici Južnomoravskih brigada, u kojoj se do skoro nalazila uprava Komunalca, biće srušena i tu bi trebalo da bude izgrađen novi poslovni prostor.

Inače, novu savremenu pijacu Leskovčani su dobili početkom februara 2017. godine. Ovaj pijačni kompleks od 637 kvadrata, ima 110 tezgi i 15 lokala, halu za prodaju mlečnih proizvoda, i u njegovu izgradnju uloženo je 124 miliona dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.