Uhapšen zbog spida

Izvor: JUGpress.com, 15.Jun.2018, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog spida

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M.L. (1990) iz tog grada , zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u stanu, u kojem M.L. boravi, pronašla oko 260 grama spida upakovanog u više od 40 paketića.

Veštačnje ove droge izvršeno je u Nacionalnom kriminalističkom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << centru u Nišu.

Osumnjičeni M.L. je priveden zameniku višeg javnog tužioca u Leskovcu.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U stanu mladića iz Leskovca prnađeno 40 paketa "spid" tableta

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Jun.2018, 20:24

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M.L. (1990) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Policija je u stanu, u kojem M.L. boravi, pronašla oko 260 grama spida upakovanog u...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.