Uhapšen vozač autobusa koji je krijumčario izbeglice

Izvor: juGmedia, 25.Sep.2015, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vozač autobusa koji je krijumčario izbeglice

NIŠ/LESKOVAC – Pripadnici Ministrastva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su T. L. (51) iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Postoje sumnje da je on upravljao autobusom, leskovačkih registarskih oznaka, koji je policija zatekla u blizini naplatne rampe Nais, a u kome je bilo oko 70 migranata bez potvrda o izraženoj nameri za azil.

Osumnjičeni će biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

(kRAJ)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Uhapšen vozač autobusa sa 70 migranata

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Sep.2015

Na auto-putu kod Niša je uhapšen T.L. (59) iz Beograda, vozač autobusa sa oko 70 migranata, saopštila je Policija u Nišu...Migranti nisu imali potvrde o izraženoj nameri za azil, dodaje se u saopštenju...U saopštenju se navodi da je autobus leskovačkih registarskih tablica kojim je upravljao...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.