Uhapšen sa heroinom

Izvor: JUGpress.com, 16.Jan.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen sa heroinom

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, po ovlašćenju nadležnog javnog tužioca, odredili zadržavanje S.S.(36) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici su 12. januara tekuće godine, u selu Badince, prilikom pregleda vozila kojim se prevozio osumnjičeni pronašli i oduzeli >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << paket sa heroinom težine oko 99 grama.

Veštačenje oduzete droge izvršeno je u Kriminalističko-tehničkom centru u Nišu.

Osumnjičenom je sudija za prethodni postupak, po predlogu zamenika višeg javnog tužioca, odredio pritvor do 30 dana.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Leskovčanin dilovao heroin

Izvor: juGmedia, 16.Jan.2017

Policija je S.S.(36) iz Leskovca uhapsila, a sudija mu odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da je  izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Policijski službenici su 12. januara u selu Badince, prilikom pregleda vozila kojim se prevozio osumnjičeni,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.