Udruženje u Leskovcu sprema pakete pomoći za najugroženije samohrane roditelje

Izvor: JužneVesti.com, 06.Apr.2020, 12:30

Udruženje u Leskovcu sprema pakete pomoći za najugroženije samohrane roditelje

Kako bi pomogli samohranim roditeljima, članovi Udruženja U-Tim iz Leskovca pokrenuli su akciju sakupljanja novca za pakete koji će biti donirani onima kojima je to najpotrebnije.

U planu im je, kažu u ovom Udruženju samohranih roditelja, da naprave stotinak paketa pomoći koje će podeliti jednoroditeljskim ugroženim porodicama koje su zbog epidemije virsa korona ostali bez primanja.

Mnogi roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ostali su bez posla zbog situacije koja je zadesila ceo svet. Ideja nam je da sakupimo novac i napravimo pakete sa hranom i osnovim sredstvima za higijenu koje ćemo podeliti onima kojima je to najpotrebnije - kažu u Udruženju.

Pozivaju sve ljude dobre volje i privrednike da im se pridruže u akciji i pomognu ugroženim porodicama.

Oni koji žele da pomognu mogu se javiti potpredsedniku Udruženja Aleksandru Stankoviću na broj telefona 066/5725593.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.