Izvor: JUGpress.com, 23.Maj.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženje oboljelih od raka ,,Hrast,, dobilo nove prostorije

LESKOVAC

Udruženjem obolelih od raka i osoba sa stomom „Hrast“ preselilo se u nove prostorije, u zgradu „Starog ureda“, gde se nalazi i „Crveni krst“. Predsednica udruženja Zorica Menković zahvaljujući na pomoći „Crvenom krstu“ naglašava da će sada rad udruženja biti olakšan, kao i da će moći da oforme još jednu, muzičku sekciju.

„Naše udruženje će i na dalje pružati makcimalnu podršku obolelima od malignih bolesti, pre svega u delu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koji se odnosi na pomoć obolelima da shvate da uspostavljanjem dijagnoze nije kraj, nego samo novi početak. Naši članovi žive normalne živote i stalno su u prilici da se druže i međusobno razmenjuju iskustva.“

Prostorije su opremljene novcem koji je udruženje dobilo zahvaljujući humanitarnom koncertu koji su održali učesnici emisije „Nikad nije kasno“, kao i raznim donacijama. Udruženje broji preko 300 članova, od kojih 50-ak njih aktivno učestvuju u raznim akcijama, a u najskorijoj budućnosti u planu je izlet do Smedereva. Sastanci u udruženju održavaju se svakog četvrtka u 12 časova.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.