Izvor: JUGpress.com, 27.Nov.2016, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv poraz Aktavis Akademije

PARAĆUN-LESKOVAC

U sedmom kolu Druge ženske košarkaške lige košarkašice Actavis Akademije poražene su u Paraćinu od istoimene ekipe rezultatom 37:69 (4:14; 14:18; 9:24; 10:13)

Mlada ekipa leskovačke Aktavis akademije jednostavno je sagorela u želji da dokaže da zaslužuje plasman koje trenutno ima.

Protiv, realno, favorita iz Paraćina nisu imale ni najmanje šanse za bilo šta osim poraza. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Od samog početka je bilo jasno da bodovi odlaze iz Leskovca, jedino se postavljalo pitanje razlike.

Veliki broj promašaja u prvoj četvrtini, od čega je bilo barem pet takozvanih zicera, doprineo je da ekipa Aktavis akademije ubeleži samo četiri poena na svoj konto.

Neborbena igra, zbunjenost u napadu i nedostatak sreće, jer je desetak puta lopta „šetala“ po obruču i izlazila iz koša doprinele se da gošće ostvare ubedljivu pobedu. Jedina svetla tačka tokom čitave utakmice je bila kapiten Marija Jović, ali njena borbenost nije mogla da nadomesti slabu igru ostatka tima.

Povremeno su na svoj veliki talenat ukazale i Anđela Aleksić, Emilija Milović i Marija Jovanović.

Trener Zoran Kostadinović čestita Paraćinkama na pobedi.

Na tabeli posle sedmog kola Aktavis akademija se nalazi u grupi timova koje dele drugo mesto sa skorom pet pobeda i dva poraza.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.