UDAJOM ĆU REŠITI SVE SVOJE PROBLEME Katarina Živković progovorila venčanju, osvrnula se i na uvrede koje dobija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 09:03

"UDAJOM ĆU REŠITI SVE SVOJE PROBLEME" Katarina Živković progovorila venčanju, osvrnula se i na uvrede koje dobija!

Otvoreno o svemu!

Pevačica Katarina Živković četo se susreće sa negativnim komentarima na mrežama.

Kako sama kaže, ona se trudi da na njih ne reaguje, međutim, za one koji se tiču njenog naglaska i rodnog grada Leskovca ističe da su "jadni".

- Susrećem se sa tim, naravno, kao i većina javnih ličnosti. Najgori komentar ne postoji jer ih ne shvatam lično, ljude koji me vređaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takođe ne poznajem jer uglavnom pišu sa lažnih profila. Svesna sam sebe i ne stidim se apsolutno ničega što sam u svom životu ili karijeri uradila, šta više ponosna sam na sve do sada što sam postigla. Čudni su mi, da ne kažem jadni, negativni komentari koji su vezani za moj grad odakle dolazim, za moj akcenat, mislim, pričamo o gradu, o geografskom području, zašto neko ima uopšte potrebu da vređa i negativno komentariše na osnovu toga odakle ste. Eto, to mi nikada neće biti jasno - rekla je pevačica i dodala da proste i vulgarne komentare momentalno blokira.

Nedavno je otkrila da njena majka, ali i ona priželjkuje da se uda, ali da se još nije pojavio pravi.

- Meni je najbitnije da je taj neko dobar čovek i to je to, ostalo su finese. Što se udaje tiče samo o tome razmišljam i jedva čekam da se udam, mislim da ću udajom rešiti sve svoje probleme, a i vama konačno sa rasporeda skinula pitanje koje mi iz godine u godinu neumorno postavljate - rekla je Kaća.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.