U udesu u Leskovcu trudnica zadobila prelom podlaktice

Izvor: JužneVesti.com, 30.Apr.2023, 16:58

U udesu u Leskovcu trudnica zadobila prelom podlaktice

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 13 sati, u kojoj je vozilo marke “bmw” sletelo sa puta i udarilo u bilbord u Leskovcu, žena u 6. mesecu trudnoće zadobila je prelom desne podlaktice, rekli su iz leskovačke Opšte bolnice. Iz policije kažu da će detaljnijom istragom utvrditi koji je bio razlog zbog kojeg je vozač izgubio kontrolu nad vozilom.

Iz leskovačke policije takođe su rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da se trudnica nalazila na suvozačevom sedištu, kao i to da ostali putnici nisu povređeni.

Direktor Opšte bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitirjević, rekao je da im se trudnica javila odmah nakon što se nezgoda dogodila, te da su dijagnostikom utvrdili da osim preloma, nema drugih problema i da je beba dobro, pa je žena puštena na kućno lečenje.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.