U toku konkurs za umetnike koji žele da izlažu svoje dela u Narodnom muzeju Leskovac

Izvor: JužneVesti.com, 11.Nov.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku konkurs za umetnike koji žele da izlažu svoje dela u Narodnom muzeju Leskovac

Umetnici koji žele da predstave svoja dela u leskovačkom Narodnom muzeju mogu se do 5. decembra prijaviti na konkurs za izlagačku 2020. godinu.

Na konkurs se, kažu u Muzeju, mogu prijaviti mladi i ostvareni umetnici autorskim projektima iz oblasti likovne, primenjene i umetnosti proširenih medija.

Neophodno je dostaviti opis projekta, odnosno koncepciju izložbe sa tehničkim opisom, do 10 fotografija radova koji se predlažu za izložbu, profesionalnu biografiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << predlog dodatnih programa ukoliko su planirani tokom trajanja izložbe i tehničku specifikaciju - kažu u Muzeju.

Potrebnu dokumentaciju treba poslati na mejl adresu nmleskovac@gmail.com.

Rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu Narodnog muzeja do 31. decembra.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.