U ponedeljak novo uništavanje komaraca – sredstva koja se koriste bezopasna po okolinu

Izvor: juGmedia, 06.Avg.2016, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ponedeljak novo uništavanje komaraca – sredstva koja se koriste bezopasna po okolinu

LESKOVAC – Još jedna akcija uništavanja komaraca na teritoriji grada Leskovca vršiće se u ponedeljak 8. avgusta sa početkom u 19 časova, a iz Gradske uprave za zaštitu životne sredine upozoravaju pčelare kako da zaštite svoje košnice.

U ove svrhe koriste se testirani ekološki preparati koji nisu opasni po okolinu, ubeđuju nas stručnjaci.

Prebacivano nam je prethodnih godina da nam akcija nije bil adovoljno efikasna, ali to je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << zbog toga štop smo bili ograničeni preparatima. Samo oni preparati koji imaju atest da su ekološki, neškodljivi po biljke, životinje i ljude, mogu da se koriste. Akcija će biti nastavljena i vršićemo je na svakih 15 dana„, ističe načenica službe Bobana Stošić.

Istog dana vršiće se i suzbijanje krpelja na svim zelenim površinama i parkovima u gradu.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.