U našim ste mislima i molitvama

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jun.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U našim ste mislima i molitvama

Samohranoj majci Slađani Stanković (37) iz Leskovca, prognanici sa Kosova i njenom sinu Kristijanu (11), na kućnu adresu i proteklog meseca prosleđen je redovni prilog od 150 dolara plemenitih Đukića iz Melburna, baš kao u prethodne pune četiri godine.

Tačnije, koliko ova divna porodica sa dalekog kontinenta misli i brine o Stankovićima, što je za svaku pohvalu i divljenje, jer ovu mladu majku bez zaposlenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << oslobađa najveće egzistencijalne brige.

- Teško je iz meseca u mesec pronaći prave reči kojima bih opisala koliko sam Đukićima zahvalna, kao i Kristijan. Želimo im svu sreću ovog sveta i dobro zdravlje. Njihova pomoć uvek stiže u dobar čas, jer idem na VMA u Beograd da bih ponovo obavila delimično razbijanje kamena u bubregu, koji mi je zadavao ogromne zdravstvene muke proteklih meseci. Nadam se da će uskoro svemu tome doći kraj. Bez obzira sad na to, želim još jednom da poručim Đukićima da su uvek u našim mislima i molitvama, da ih mnogo volimo i da se iskreno nadamo da će ih put jednom naneti na naš prag - iskreno će Slađana Stanković, koju je Kristijanov otac napustio još dok je bila u drugom stanju, tako da na njegovu pomoć odavno ne računaju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.