Izvor: JUGpress.com, 06.Jun.2020, 09:22

U leskovcu liste podneli Zavetnici, Metla, Narodni blok i Pokret slobodnih građana

LESKOVAC

Poslednjeg dana za prijavljivanje odborničkih listi za izbor odbornika Skupštine Grada Leskovca Gradska izborna komisija je primila još četiri lista. Srpska stranka Zavetnici je podnela listu na kojoj se nalazi 25 kandidata i koju je svojim potpisima podržalo 787 potpisa. Prijavila se i koalicija „Metla 2020 – Živi zid“ i oni imaju 25 kandidata koje je svojim potpisima podržalo 769 birača. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Sa 25 kandidata je predata i lista koalicije „Narodni blok“, koju čine Nova Srbija i Narodni slobodarski pokret, a broj građana koji su potpisali listu iznosi 768. I poslednja lista koja je predata ima 25 kandidata, a radi se o Grupi građana „Sergej Trifunović – Pokret slobodnih građana“. Ovu listu je svojim potpisima podržalo 763 građana.

Nakon prijema radna grupa GIK utvrdiće valjanost dokumentacije, od čega će zavisiti hoće li liste biti prihvaćene ili će stranke, koalicije i grupe građana morati da dostave dopunu.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevac: Ruska stranka predala listu, GIK naložio da otkloni nedostatke

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2020

Ruskoj stranci, koja je noćas podnela izbornu listu sa 29 kandidata za izbor odbornika, Gradska izborna komisija je danas naložila da otkloni nodostake u roku od 48 sati...Izborna lista "Ruska stranka – Vladimir Đorđević" izlazi na izbore samostalno kao stranka nacionalne manjine...Nosilac liste...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.