Izvor: JUGpress.com, 04.Maj.2023, 17:52

U leskovackim crkvama pomen za ubijene u skoli u Beogradu

LESKOVAC

Iz lokalne samouprave stiglo je obaveštenje da će se danas u leskovačkim svetinjama služiti pomen za nastradale u jučerašnjoj tragediji. U crkvi Svete Trojice u Leskovcu nakon večernjeg bogosluženja, koje počinje u 18 časova, služiće se pomen za nastradale u tragediji koja se dogodila u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, a pomen će >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se služiti i u hramu Svetog Simeona Mirotočivog u Dubočici nakon večernjeg bogosluženja koje počinje u 17 časova.

Inače, društvenim mrežama se šire pozivi građanima da se okupe u petak, 5. maja na Gradskom trgu u Leskovcu u 18 časova kako bi se „minutom ćutanja i gromoglasnom tišinom odala počast žrtvama stravičnog događaja u Beogradu.“

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.