U kovid-bolnici u Leskovcu 75 pacijenata, od toga 11 radnici Jure

Izvor: B92, 27.Maj.2020, 16:00

U kovid-bolnici u Leskovcu 75 pacijenata, od toga 11 radnici "Jure"

U kovid-bolnici za Jablanički i Pčinjski okrug - Opštoj bolnici u Leskovcu, sada je hospitalizovano 75 pacijenata sa koronavirusom.

Od tog broja 11 pacijenata su radnici južnokorejske fabrike "Jura".

U prethodnih par dana skoro polovina pacijenata koja se lečila od koronavirusa u tom kovid-centru, otpuštena je u kućnu izolaciju.

Kako su kazali u bolnici, svi hospitalizovani imaju lakšu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kliničku sliku, sa blagim simptomima, a u poslednja 24 sata na lečenje je primljeno dvoje novih i otpušteno 19 pacijenata.

"U poslednja 24 sata nismo imali smrtnih slučajeva, niti je bilo pacijenata sa težom kliničkom slikom upućivanih za Klinički centar Niš", kažu u bolnici.

Prema poslednjim podacima, u Jablaničkom okrugu je od početka epidemije registrovano 635 obolelih - u Leskovcu 459, Vlasotincu 113, Lebanu 32, Bojniku 27 i Medveđi četiri.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Još 12 pacijenata otpušteno iz kovid bolnice u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Maj.2020, 13:09

U poslednja 24 sata iz Opšte bolnice u Leskovcu, koja je kovid centar za Jablanički i Pčinjski okrug, otpušteno je još 12 pacijenata i trenutno se tu leče 63 osobe pozitivne na virus korona. Broj hospitalizovanih radnika južnokorejske kompanije "Jura" je isti kao i juče - 11...Od poslednjeg preseka,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.