U gradsku kasu 24,7 miliona od prodaje građevinskog zemljišta

Izvor: juGmedia, 12.Apr.2018, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U gradsku kasu 24,7 miliona od prodaje građevinskog zemljišta

Od 26 građevinskih parcela, koje su danas ponuđene na licitaciji, grad Leskovac prodao je 9 i prihodovao 24,7 miliona dinara.

Na konkursu su se javila 13 pravnih i fizičkih lica, a u skupštinskoj sali najveće interesovanje bilo za pracelu od preko 11 ari na Staroj stočnoj pijaci.

Za tu parcelu nadmetalo se pet aplikanata, a za ostale po jedan. Od početna 2,3 miliona dinara, cena je skočila na >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << 5,8 miliona dinara. Kupljena je od strane leskovačkog preduzeća Prima nova“, kaže Miloš Cvetanović, načelnik Gradske uprave.

Preostale parcele prodate su takođe na lokaciji Stočne pijace, zatim u Jajini i u naselju Dubočica.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad prihodovao 24,7 miliona od prodaje parcela

Izvor: JUGpress.com, 12.Apr.2018

LESKOVAC..Od 26 parcela sa neizgradjenim gradjevinskim zemljištem u javnoj svojini grada Leskovca, na današnjem javnom nadmetanju prodato je devet pa će lokalni budžet biti puniji za 24,7 miliona dinara, rekao je danas načelnik Gradske uprave Leskovac Miloš Cvetanović...Većina ponudjenih parcela...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.