Izvor: JUGpress.com, 19.Okt.2020, 19:46

U derbiju 13.kola u Svilajncu : Radnički izgubio od Vlasine

LESKOVAC-VLASOTINCE-TRGOVIŠTE-NIŠ

Rezultati 13.kola:

Svilajnac: Radnički – Vlasina 0:1

Niš: Sinđelić – Jedinstvo 2:1

Prahovo: Dunav -Budućnost 1:1

Zaječar: Timok 1919 – Topličanin 2:0

Trgovište: Pčinja – Morava 4:0

Trstenik: Trstenik PPT – Car Konstantin 1:0

Zaječar: Kablovi – Moravac Orion 5:2

Paraćin: >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Jedinstvo – Župa 3:0

Medoševac: Mladost – Rembas 2:1

Knjaževac: Timočanin – Radan 0:0

smart

Izgleda da fudbaleri Vlasine igraju sve bolje kako se jesenja sezona bliži kraju. Na meč u Svilajncu agilno klupsko rukovodstvo Vlasine svoje fudbalere poslalo je dan ranije, kako bi za nedeljni meč sa ekipom Radničkog bili maksimalno spremni i odmorni. I taj potez pokazao se ispravnim i dobitnim za vlasotinačkog srpskoligša. Fudbaleri domaće ekipe bili su nadigrani u svim segmentima fudbalske igre i da je krajnji rezultat bio i veći za četu trenera Dragana Nikolića sigurno ne bi bio nezaslužen. Pobedonosni pogodk postigao je Miljković u 87.minutu igre i tako Vlasinu ovom pobedom uvrstio u sam vrh tabele srpskoligaškog ,,Istoka”.

Da je promena na klupi Radan iz Lebana delotvorna pokazuju i poslednji rezultati zelenih. U meču sa favorizovanom ekipom domaćeg Timočanina momci trenera Aleksandra Kuzmanovića dobrom odbranom svog gola uspeli su da osvoje jedan bod u duelu dve ekipe gde su mreže oba golmana ostale netaknute. Moravac Orion izgleda da ne može naći izlaz iz više nego evidentne krize. Na gostovanju u Zaječaru domaći Kablovi su bili neumoljivi i sa 5:2 pobedli ekipu srpskoligaš iz Mrštana.

smart

Interesantan meč odigran je u Trgovištu između domaće Pčinje i Morave iz Vladičinog Hana. Posle bolje igre svih 90 minuta pobedi od 4:0 su se radovali fudbaler domaće ekipe.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.